20 activitats per gaudir del darrer cap de setmana de juliol

Música, cultura i molt més omplen el calendari de propostes per a totes les edats

Arriba un nou cap de setmana, i amb ell, tanquem el mes de juliol. I ho fem com no podia ser d'una altra manera: amb una pila d'activitats arreu de Catalunya per gaudir del temps lliure (o de les vacances ja), amb propostes per a tots els gustos i totes les edats.

Tot seguit, destaquem algunes de les propostes previstes, però no deixeu de consultar les diferents agendes municipals d'arreu de Catalunya per trobar-hi moltíssimes més propostes!

Fira de bruixes a Gualba

Fira de bruixes a Gualba

Fires i festes

Si parlem de fires, per tancar el mes de juliol, el dia 30 se celebra la Fira de bruixes a Gualba, on podreu trobar tota mena de productes artesans i esotèrics, així com productes d'alimentació. Per la seva banda, els dies 30 i 31 de juliol Sant Llorenç de Morunys celebra la Fira del Drap Piteu, una fira que dona protagonisme a l'històric drap piteu, un drap de llana que es fabricava a Sant Llorenç de Morunys, teixit amb un tramat característic que el feia molt resistent.

Durant el cap de setmana, a més, se celebra la Fira del Pescador de Roda de Ter, i dissabte no us podeu perdre la Festa del Segar i el Batre a Santa Eulàlia de Riuprimer.

DeltaChamber Music Festival FOTO deltacat

DeltaChamber Music Festival FOTO deltacat

Propostes musicals

La música és, un cap de setmana més, una de les grans protagonistes del cap de setmana. Entre altres propostes, s'està celebrant la setena edició de DeltaChamber Music Festival a les Terres de l'Ebre, així com el 22è Festival de Sant Pere de Rodes. Aquest dijous, a més, finalitzen 'Les nits del Palau Güell', i divendres, el Cicle de Concerts -A l'estiu, música en viu- a Piera.

D'altra banda, Solsona dona la nota un any més amb una quarantena de propostes fins a final d'agost, i ja està en marxa el Festival de Música de Ripoll, amb propostes de música clàssica, jazz, sardanes i fins i tot, tango, fins al 2 de setembre.

I més propostes. S'està celebrant el Cap Roig Festival, fins al 15 d'agost, i aquest dijous, dia 28, arrenca el Festival Petit Paradís a Tossa de Mar, així com el Castellvell MusicFest, que arrencarà el divendres.

Festival Terra Ibèrica a Calafell

Festival Terra Ibèrica a Calafell

Més propostes

Però hi ha moltes més activitats previstes per aquest cap de setmana, des de visites guiades, fins a Festes Majors, passant per exposicions i molt més. Per exemple, fins al 12 d'agost es pot gaudir del Grec Festival a Barcelona, segueix endavant el programa d'activitats La Cua del Drac a Olot, i dissabte finalitza el Festival de Màgia a Llívia.

També es pot participar d'una de les propostes de Les Nits del Temple a Lleida, així com del Festival Terra Ibèrica a Calafell, que se celebra durant tot el cap de setmana. Dissabte, és el torn de l'Aplec Sardanista de les Borges Blanques, i també de la Caminada nocturna Descobreix l'Urgell Ignasià a Verdú.

Més informació
 
Destaquem