Tornen 'Les nits del Palau Güell'

El Palau Güell obre el terrat durant les nits d'estiu acollint 4 concerts

El Palau Güell torna a celebrar aquest estiu Les nits del Palau Güell, que s'han convertit en un dels esdeveniments més especials i únics de les nits d'estiu a Barcelona. Aquest estiu les vetllades tindran lloc els dies 7, 14, 21 i 28 de juliol al màgic i irrepetible terrat del Palau, on per primera vegada l'arquitecte Antoni Gaudí va concebre les xemeneies com a escultures arquitectòniques.

Cada vetllada inclou un concert a càrrec d'una banda amb un estil diferent: des del jazz i el blues fins a la rumba i el rhym'n and blues. Un programa on la diversitat musical i l'alegria ho inunda tot per passar una nit d'estiu inoblidable.

Abans del concert, els visitants descobriran, mitjançant una visita exprés, els espais més importants d'aquest habitatge urbà que l'industrial Eusebi Güell va encarregar al seu amic Gaudí. L'immoble, inscrit a la llista del Patrimoni Mundial per la UNESCO des del 1984, destaca tant per la manera innovadora en què Gaudí va concebre l'espai i la llum, com per l'excel·lent qualitat dels materials nobles emprats i el treball decoratiu i ornamental dels artesans que van col·laborar amb l'arquitecte.

Un cop al terrat, els visitants poden admirar un dels espais més preuats. Des d'aquí, es pot gaudir d'una espectacular vista de la ciutat.

Programa

7 de juliol: Alba Armengou Quartet

Aquesta jove formació de jazz ens transporta als sons diversos del swing, el bebop, la música brasilera i el folklore llatinoamericà en una vetllada intimista i propera.

14 de juliol: Set de Rumba

El set més camaleònic. Tres músics de primera cantant i tocant, com un engranatge perfecte, temes de Peret, Gipsy Kings, Gato Pérez, Ai, ai, ai i totes les rumbes més conegudes. Alegria rumbera per a una nit d'estiu.

21 de juliol: Eva Fernández

Nit de jazz amb la saxofonista, cantant i compositora barcelonina Eva Fernández.

28 de juliol: Koko Jean and The Tonics

Tanca el mes de juliol i el programa de concerts amb la Koko-Jean & The Tonics, que presenten el seu primer llarga durada 'Shaken & Stirred' en una vetllada de soul, rhythm and blues i rock'n'roll, impregnada de l'esperit de Nova Orleans.

Més informació
 
Destaquem