15 plans per gaudir del cap de setmana

Música i festes centren l'activitat dels pròxims dies a Catalunya

Arriba un nou cap de setmana, ja encarant la recta final del mes de juliol a Catalunya, i les activitats no s'aturen arreu del territori oferint múltiples propostes per a tots els gustos i edats per gaudir del temps lliure en família, o amb els amics.

Tot seguit, en destaquem una quinzena, però n'hi ha moltes més. No deixeu de consultar les diferents agendes municipals per trobar la proposta que més encaixi amb els vostres gustos!

Festa dels Fanalets de Sant Jaume a Lleida FOTO Bisbat de Lleida

Festa dels Fanalets de Sant Jaume a Lleida FOTO Bisbat de Lleida

Fires i festes

Són moltes les fires i festes que se celebren arreu de Catalunya durant tot el cap de setmana. Per exemple, Tortosa es vesteix de gala novament per reviure l'esplendor del segle XVI amb la Festa del Renaixement, que enguany arriba a la 25a edició.

D'altra banda, ja han arrencat Les Nits del Temple a Lleida, que s'estendran fins al mes de setembre, amb visites guiades i activitats familiars. Dissabte, dia 23, se celebra La Refesta del Camí Ignasià a Manresa, que farà bullir de cultura popular i tradicional el Centre Històric i el Pont Vell durant més de sis hores, i dissabte, dia 24, és el torn de la Festa dels Fanalets de Sant Jaume a Lleida, on els nens i nenes de la ciutat són els protagonistes de la processó que va des de l'església del Carme fins a la Catedral.

Fira de Sant Jaume a Reus FOTO infocamp

Fira de Sant Jaume a Reus FOTO infocamp

Si parlem de fires, fins al dissabte, dia 23, s'està celebrant la Festa del tomàquet del Bages, i el cap de setmana és el torn també de la Fira del Tomàquet del Vallès a Santa Eulàlia de Ronçana. Mentrestant, els dies 22 i 23 se celebra la Fira Playmobil a Sant Vicenç de Montalt, i els dies 23 i 24 se celebra la Fira de Sant Jaume a Reus.

Cap Roig Festival

Cap Roig Festival

Festivals

Els festivals musicals són un dels grans atractius de l'estiu arreu de Catalunya. Entre molts altres, aquest cap de setmana es pot gaudir del Festival Internacional de Música de Cadaqués, que enguany celebra la 50a edició. També segueix endavant el Festival d'estiu de Cobles i Compositors a Tiana, així com el Festival de Música de Ripoll.

Festival Internacional de Música de Cervera FOTO Ajuntament de Cervera

Festival Internacional de Música de Cervera FOTO Ajuntament de Cervera

A més, dia 16 arrencava el Festival Internacional de Música de Cervera, que finalitzarà dia 25, i també durant el cap de setmana se celebra el Festival Internacional de Guitarra a l'Hospitalet de l'Infant. A més, aquest divendres, dia 22, arrenca el Cap Roig Festival, mentre que dissabte, dia 23, arriba una nova edició del Tastasons, el Festival d'estiu de música i tastos a Preixana.

Recordem que aquestes són només algunes de les activitats que es fan aquest cap de setmana a Catalunya. En trobareu moltes més a les diferents agendes municipals!

Més informació
 
Destaquem