En marxa el Festival Internacional de Música de Cadaqués

La proposta musical arriba a la 50a edició i s'estendrà fins dia 24 de juliol

El passat divendres, 15 de juliol, arrencava la 50a edició del Festival Internacional de Música de Cadaqués. Ho feia amb el concert de Fredi's Jazz Band, que era el primer de les 19 propostes musicals que enguany proposa el festival, en l'any en què celebra el seu cinquantè aniversari.

Així, el Festival Internacional de Música de Cadaqués, nascut l'any 1970, és el segon festival més antic de la Costa Brava després del Festival de Porta Ferrada. Un festival que arriba amb una varietat de propostes per a totes les franges d'edat en diferents espais de Cadaqués (Església de Santa Maria, Plaça 1 d'octubre, Sala de l'Amistat, el Passeig, Portlligat o el Corral de la Gala) adreçades a la gent que viu, estiueja o visita Cadaqués.

Entre les propostes per als pròxims dies, hi ha noms com Eduard Escoffet, Tanguísimo, Pedro Sierra & Arnaud Dumond, Laure Favre-Kahn, Victor Villena & Cristina Vilallonga, o Percussions Claviers de Lyon & Zalindê, entre altres.

Consulteu la programació íntegra i les entrades es poden adquirir a través del web del Festival Internacional de Música de Cadaqués: www.festivalcadaques.cat.

Més informació
 
Destaquem