10 propostes per al cap de setmana de Reis

Aquests dies es posa punt final a les celebracions de les festes nadalenques

Després de celebrar Nadal, el Cap d'Any, i Reis, aquest cap de setmana, dies 8 i 9 de gener, encara es pot gaudir d'algunes propostes nadalenques arreu de Catalunya per tancar les vacances abans de tornar al dia a dia després de dies de celebracions.

Tot seguit, destaquem algunes de les propostes de les quals es pot gaudir aquests dies per acomiadar Nadal fins a l'any vinent, però no deixeu de consultar les diferents agendes municipals per saber què fan prop d'on esteu vosaltres.

Comencem amb els pessebres. Fins al 29 de gener encara es pot visitar l'Exposició de Pessebres a Castellterçol, i fins al dia 23, el Pessebre Monumental de Parets del Vallès. A més, fins aquest divendres, dia 7, es pot realitzar la Ruta dels Pessebres a Olesa de Montserrat.

Exposició de Pessebres a Castellterçol

Exposició de Pessebres a Castellterçol

 

Pel que fa a pessebres vivents, encara es pot gaudir de les representacions del Pessebre vivent de Sant Fost de Campsentelles, així com del Pessebre vivent de les Gunyoles a Avinyonet del Penedès, i el Pessebre Vivent dels Prats de Rei, tots fins al diumenge dia 9.

Els Pastorets de Súria

Els Pastorets de Súria

Parlant ja de propostes escèniques, els clàssics d'aquestes dates encara es mantenen en cartellera. Entre ells, fins aquest dissabte, dia 8, podeu veure Els Pastorets de Súria, i fins al dia 16, Els Pastorets de Balsareny i Els Pastorets d'Igualada. Els Pastorets de Mataró es poden gaudir fins al dia 30 d'aquest mes.

 
Destaquem