Paisatges de tardor: La Vall d'Esterri de Cardós

Un espai idoni al Pallars Sobirà per gaudir de la calma, l'esport i la natura

La tardor ja es fa ben present als diferents boscos i paisatges de Catalunya oferint un espectacle de colors únic, i oferint la possibilitat de gaudir d'uns paisatges singulars amb una infinitat de tonalitats. Ara fa uns dies, parlàvem de la Fageda d'en Jordà, a la Garrotxa. Avui, viatgem fins al Pallars Sobirà, a la Vall d'Esterri de Cardós.

Una vall que durant la tardor es tenyeix de colors sent un veritable plaer per a la vista. Amb arbres de fulla caduca, el terra es cobreix de colors ben variats. Entre els arbres que hi trobareu hi ha el bedoll, el clop o pollancre, el trèmol, cirerers, el freixe de fulla gran, o el roure de fulla gran, entre altres.

A més, per gaudir de la vall d'Esterri de Cardós, podeu seguir diferents itineraris, com ara l'itinerari de la Molina, senzill i assequible per fer amb la família. També us podeu acostar al Mirador del Cap de la Roca, des d'on observar tot el paisatge. I és que la vall és un magnífic centre d'excursions i de turisme rural i de muntanya per gaudir de la calma, l'esport i la natura

Un indret amb molta màgia que no us podeu perdre aquesta tardor, sempre respectant l'entorn i la natura, i les mesures sanitàries establertes!

Més informació
 
Destaquem