Preparem un boníssim pastís de poma

Una recepta senzilla amb producte de temporada

La poma és un dels productes estrella del mes de setembre. Hi ha moltes varietats de poma, i com totes les fruites, és baixa en calories i conté fibra, sucres presents de manera natural, minerals i vitamines. La poma és una fruita molt fàcil de transportar i molt còmoda de menjar. A més, és pot cuinar de moltes maneres.

 

Avui us proposem fer un pastís de poma molt fàcil de preparar i per llepar-se els dits!

 

INGREDIENTS:

  • 100 grams de farina
  • 100 grams de sucre
  • 3 pomes golden
  • 250 ml de llet
  • 2 ous
  • 1 polsim de llevat químic
  • Confitura d'albercoc

ELABORACIÓ:

  • Triturem en un bol la farina, el sucre, la llet, els ous i el llevat.
  • Pelem dues pomes, les fem a daus, i les afegim a la barreja, mesclat bé.
  • Posem la barreja resultant en un motlle cobert amb paper de forn.
  • Tallem la tercera poma a làmines i cobrim la barreja.
  • Coem el resultat al forn a 150 graus durant 45 minuts.
  • Un cop el pastís estigui cuit, el deixem refredar i el desemmotlem.
  • Abans de servir, el pintem amb confitura d'albercoc.

Bon profit!

 
Destaquem