Fem macarrons amb bolets

La tardor és temps de bolets, i es poden cuinar de moltes maneres diferents

Ja fa dies que ho diem: la tardor és temps de bolets. I per gaudir-los a la cuina, hi ha infinitat de receptes per a tots els gustos, nivells i ocasions. Avui en proposem una de senzilla i boníssima que agradarà a tota la família: macarrons amb bolets.

INGREDIENTS:

  • 500 grams de macarrons
  • 400 grams de bolets frescos o xampinyons
  • 2 tomàquets
  • 2 cebes tendres
  • 2 alls tendres
  • 200 grams de dauets de pernil
  • Sal, pebre i orenga
  • Oli d'oliva
  • 50 grams de formatge parmesà

ELABORACIÓ:

  • Bullim els macarrons en abundant aigua amb sal. Quan estiguin cuits, els colem.
  • Mentrestant, escaldem els tomàquets, els pelem i els traiem les llavors, i els tallem a dauets.
  • Tallem la ceba i els alls tendres a làmines, i netegem i tallem els bolets a trossos.
  • En una paella amb un bon raig d'oli, saltem la ceba.
  • Afegim els alls i els bolets.
  • Incorporem també el pernil a dauets i l'orenga.
  • Quan els bolets hagin perdut l'aigua, afegim el tomàquet.
  • Incorporem uns minuts després els macarrons.
  • Hi donem un parell de voltes i ho cobrim tot amb formatge parmesà.

Ja teniu el plat a punt per servir!

 
 
Destaquem