M'agrada la cuina de Granollers

Cuina tradicional catalana i modernitat conflueixen a la taula

A la capital del Vallès Oriental, a Granollers, es pot gaudir d'una cuina variada i de qualitat que combina la cuina tradicional catalana amb la cuina innovadora, conjugant tradició i modernitat.

Una de les tradicions del municipi són els esmorzars de forquilla, que se serveixen a nombrosos establiments de la ciutat, sobretot els dijous, dia de mercat a la vila.

 

Un dels productes estrella de la zona és la mongeta del ganxet. Un producte que està present als plats de la majoria dels restaurants de la zona, especialment durant els mesos de novembre i desembre. També destaquen les Jornades Gastronòmiques que el municipi li dedica a aquest producte a finals d'any.

Sense cap dubte, però, si hi ha un producte local que destaca és el Rajol de Festa Major. Unes postres típiques de Festa Major des de l'any 1994. Aquest dolç típic està fet a base de pasta de full i crema de cacau, i farcit de trufa i praliné d'avellanes. Tot i ser típic de Festa Major, es pot trobar durant tot l'any a les diferents pastisseries de la vila.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?