5 bons propòsits per l'any 2023

Estrenar nou any és sinònim de marcar-se objectius per fer que sigui una mica millor que l'any anterior

Ara que just hem estrenat any nou, és el moment de tornar a la rutina marcant-nos nous reptes per a l'any que comença. I és que són moltes les persones a Catalunya i arreu del món que cada any es marquen bons propòsits per intentar ser una mica millors.

N'hi ha uns quants que són tot un clàssic. Vegem-los!

Deixar de fumar.

Un dels propòsits estrella quan comença el nou any és deixar de fumar. Per aconseguir-ho, és important comptar amb ajuda mèdica i amb tractaments específics, però, sobretot, és indispensable que tinguis una gran força de voluntat per tirar endavant i no tornar a decaure.

Menjar més sa.

L'alimentació també pot ser un bon repte, assolint, a poc a poc, tenir una alimentació més sana. Per aconseguir-ho, la clau és anar introduint, a poc a poc, en la dieta aquells aliments que abans no prenies com, per exemple, pasta integral o peix, i establir quins dies a la setmana menjaràs carn o verdures. Això també t'ajudarà a perdre alguns quilos de més.

Fer més esport.

Anar al gimnàs, fer esport a l'aire lliure, o fer petites activitats que t'ajudin a mantenir-te en forma, són alguns dels propòsits més destacats per fer més esport durant l'any que comença. Per exemple, pots començar pujant les escales en comptes d'agafar l'ascensor, o sortir a passejar caminant a pas ràpid.

Estalviar.

Millorar l'economia sempre és un repte, però hi ha maneres per estalviar sense gairebé notar-ho. Una bona idea és anar guardant diners a poc a poc, de forma que no notis un canvi radical en el teu dia a dia, però que a la llarga sumaran un bon grapat.

Deixar el passat enrere.

Per ser més feliç, cal mirar endavant, fent fora de la teva vida el ressentiment. Així, encara que t'hagin fet mal, has d'oblidar i perdonar. Per poder mirar cap al futur amb bons ànims cal que deixis enrere el passat i que no pensis en la revenja.

Quin és el teu bon propòsit d'any nou?

Més informació
 
Destaquem