2 fires per gaudir dels productes de la terra

Oli, vi, calçots i ceba protagonitzen dues de les fires gastronòmiques del cap de setmana

Durant el cap de setmana, són moltes les propostes que hi ha arreu de Catalunya per gaudir del temps lliure després d'una setmana de feina. Avui destaquem dues fires que tenen els productes de proximitat, típics de la nostra terra, com a protagonistes.

D'una banda, el diumenge 1 de març se celebra a Sant Jaume dels Domenys la Festa Vi Jove i Oli Novell. Una festa que ofereix la possibilitat de degustar els productes de la terra, a més de gaudir d'una mostra d'antics arts i oficis i una trobada de puntaires, així com passejar pel mercat de productes alimentaris.

 

Igualment, es poden adquirir vins, caves i olis de la Cooperativa Agrícola de Sant Jaume dels Domenys, que produeix i comercialitza vins i caves amb denominació d'origen Penedès elaborats amb diferents varietats de raïm Macabeu, Xarel·lo, Parellada.

Consulteu tots els detalls.

 
Fira de la Ceba i el Calçot a Vila sacra

Fira de la Ceba i el Calçot a Vila sacra

El mateix dia se celebra la Fira de la Ceba i del Calçot a Vila-sacra, que enguany arriba a la 17a edició. Així, durant tota la jornada hi haurà diferents activitats al voltant d'aquests productes, amb sortida ornitològica, exposicions, tallers infantils, i concurs de menjar calçots, entre altres.

Descobriu la proposta.

 
Destaquem