Tornem a veure 'Plats bruts'?

La sèrie catalana ha estat una de les més aclamades de les que s'han emès a TV3

Com ja dèiem ara fa uns dies, aquests dies de confinament decretat per aturar el coronavirus són un bon moment per recuperar aquelles sèries que han marcat època al nostre país. Sense cap mena de dubte, una d'aquestes sèries ha estat Plats Bruts.

Protagonitzada per Joel Joan i Jordi Sánchez, Plats bruts gira al volant de la vida de dos personatges amb estils de vida totalment diferents, però amb un denominador comú, el pis on viuen. En López és un locutor de ràdio, té 34 anys, és apàtic, pessimista, hipocondríac i fill de pare solter. El seu company, en David, pertany a l'alta burgesia barcelonina, estudia per a actor a l'Institut del Teatre i sembla el cul d'en Jaumet.

Al voltant d'ells hi ha tota una sèrie de personatges del seu entorn laboral o personal, com l'Emma, la veïna "hippy" que viu en una caseta de fusta al celobert; la Carbonell, l'assistenta d'en David, dedicada a cuidar-lo, tot i que ell s'ha independitzat de la família; en Ramon, un tècnic de so poc assenyat; la Mercedes, directora malcarada de la ràdio on treballa en López i, finalment, en Pol, un homosexual que treballa de cambrer i que estudia teatre amb en David.

La sèrie es va estrenar el 19 d'abril de 1999 per TV3, i fins al 15 d'abril de 2002, es van emetre 73 episodis de 25-30 minuts de durada, dividits en sis temporades.

 

Tots els capítols es poden veure a la web de TV3. No us els perdeu! I aquí us compartim el primer, perquè se us despertin les ganes de gaudir-ne!

 

 
Destaquem