Fem una visita virtual a la Casa Batlló?

Evitar desplaçar-se no significa deixar de gaudir de la cultura i el patrimoni de Catalunya

Les restriccions decretades per aturar l'expansió de la Covid-19, i la necessitat de limitar els desplaçaments per aquest motiu, no han de ser necessàriament sinònim de deixar de gaudir del patrimoni i la cultura de Catalunya. Per fer-ho possible, són moltes les iniciatives que ens permeten visitar edificis i exposicions, entre altres, de manera virtual, des de casa, per descobrir indrets fantàstics de casa nostra.

Avui us proposem fer una visita virtual a la Casa Batlló de Barcelona, la joia de Gaudí. Una visita que us permetrà descobrir els indrets més amagats d'aquest emblema del Modernisme.

Fes la visita virtual

Què és la Casa Batlló?

La Casa Batlló és un edifici ubicat al passeig de Gràcia de Barcelona, al número 43, dissenyat per l'arquitecte Antoni Gaudí, màxim representant del modernisme català, entre 1904 i 1907. L'obra va ser un encàrrec de Josep Batlló i Casanovas, un empresari tèxtil, i la seva part més coneguda és la façana, considerada una de les més creatives i originals treballs de l'arquitecte.

 

La casa està oberta al públic, i es fan visites durant tot l'any, actualment, seguint les indicacions sanitàries contra la Covid-19.

 
Destaquem