Visita els Estanys de Les Bulloses fent senderisme en família

Una excursió de muntanya per descobrir aquest llac artificial situat al peu del Carlit

Fer excursions de muntanya aprofitant el bon temps i l'absència de neu és una bona proposta per gaudir de la natura en família ara que encara fa calor. Hi ha múltiples opcions de les quals poden participar els més petits de casa, com ara una excursió als Estanys de les Bulloses. Una bonica excursió d'alta muntanya apta per fer en família amb nens i nenes.

 

Una ruta molt freqüentada a l'estiu que porta els visitants a descobrir la part inferior dels Estanys de les Bulloses, un enorme llac artificial situat al peu del Carlit, resseguint un itinerari circular que passa per l'Estany de la Pradella, l'Estany Negre, l'Estany Llarg i l'Estany del Racó tot gaudint d'un excel·lent paisatge de bosc alpí.

 

Per començar el recorregut, de 8 km de longitud i que es pot fer amb unes tres hores i mitja fent parades, cal travessar la frontera, ja que comença a Puigcerdà direcció a Montlluís, a l'Alta Cerdanya francesa. Des d'allí, el camí cap a les Bulloses està perfectament indicat, primer amb cotxe idesprés a peu o en bus, que a l'estiu és obligatori.

Tota aquesta zona, incloent-hi el llac artificial de les Bulloses, va ser declarada espai natural protegit el juny de 1976.

 
Destaquem