Fem la ruta de les Fonts d'Amer en família!

Una sortida familiar per gaudir de la natura resseguint la via verda

Ara que som a la tardor, aquest és un bon moment per gaudir de la natura i dels seus colors en família. I quina millor manera que aprofitar el temps lliure que ens ofereix el cap de setmana per fer sortides amb els més petits al bosc.

Avui us proposem fer la ruta de les Fonts d'Amer, a la Selva. Una ruta que ressegueix un recorregut senzill assequible per a tota la família, descobrint-hi fonts i castanyers. Part de l'itinerari es fa resseguint la Via Verda, i posteriorment, s'endinsa al bosc amb diferents senders indicats que esdevenen un bon recorregut tant per fer amb bicicleta com caminant amb els infants.

La ruta comença a l'estació de l'antic carrilet, que en l'actualitat és el Centre d'Informació Turístic. Des d'allí, se segueix la Via Verda fins just abans de la planta embotelladora de l'aigua Fonter, on us heu de desviar per un sender que fa una suau pujada entre castanyers.

Durant la ruta passareu per la Font de l'Abeurador i la Font dels Carlins, i de tornada, podeu fer parada a la planta embotelladora Fonter, on es troba la Font Picant. Si seguiu el camí que va paral·lel a l'antic carrilet, en direcció a Amer, passareu per la Font dels Capellans i la d'en Fàbregues.

 

Us animeu a descobrir aquest paratge? La ruta sencera no arriba als 6 quilòmetres, i és assequible per a tota la família, podent adaptar el tram a recórrer a les vostres necessitats!

I recordeu que heu de vetllar per la preservació de l'entorn, i respectar les mesures sanitàries establertes!

 
Destaquem