Fem postals de Nadal per felicitar les festes!

Els més petits poden deixar volar la imaginació preparant nadales personalitzades

S'acosten les festes de Nadal, i en un any tan especial com el que estem vivint, no podem deixar de desitjar un bon Nadal als nostres amics i familiars, tot i la distància que ens separa. Una bona manera de fer-ho és amb postals de Nadal fetes a casa. Els més petits s'ho passaran d'allò més bé, passant una estona ben divertida, i deixant volar la imaginació per fer unes targetes personalitzades precioses!

Què necessitem?

 

Per fer postals necessitem cartolines de colors, pintures i vernís, un pinzell, tisores i pega, i gomets, tot i que podeu fer servir els materials que més us agradin o que tingueu a l'abast.

Per fer-les, primer hem de pensar en el disseny. Per exemple, podem fer arbres de Nadal pintant-los amb pintura verda sobre la cartolina. Un cop seca la pintura, podem fer-hi ditades amb pintures d'altres colors simulant les boles, i envernissar-ho perquè llueixi més bonic. Amb cartolines, podem retallar i enganxar l'estrella que coronarà l'arbre. I quan ho tinguem fet, dobleguem la cartolina per la meitat, i escrivim a l'interior el missatge que volem fer arribar als nostres amics.

També podeu fer arbres amb retalls de cartolina enganxats com un collage, o podeu crear pessebres amb cartolines o dibuixats. El límit és la imaginació dels vostres infants!

Més informació
 
Destaquem