La poesia torna als parcs!

Arrenca el 16è cicle de recitals 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges' amb una quinzena de propostes

Una potent acció poètica conjunta al Parc de la Ciutadella de Barcelona protagonitzada per cinc dones poetes d'una generació emergent inaugurava el passat 29 de maig el 16è cicle de recitals 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges'. Un cicle, organitzat per la Diputació de Barcelona, que porta espectacles poeticomusicals a diversos espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals i a altres parcs de Catalunya i l'illa de Sardenya.

Per al 2021, i fins al 6 de novembre, s'han programat quinze recitals. Roger Mas, Blanca Llum Vidal, Juana Dolores, Joan-Lluís Lluís, Esteve Plantada, Silvie Rothkovic i Jan Garrido són alguns dels artistes destacats.

Poesia als parcs. Lletres i paisatges és un cicle poètic que va néixer el 2005 dins el marc del programa Viu el parc. Els recitals poètics que inclou es duen a terme a deu espais de la Xarxa de Parcs Naturals i a altres espais naturals protegits de dins o de fora de Catalunya, amb els quals la Diputació de Barcelona manté vincles culturals per raó d'agermanaments estables o convenis específics establerts amb entitats culturals o conservacionistes, com ara el Parc Natural de l'Alt Pirineu i el Parc Natural de la Serra de Montsant o l'Obra Cultural de l'Alguer, a Sardenya.

Els recitals són gratuïts, però per poder assistir-hi és imprescindible inscriure-s'hi prèviament mitjançant el formulari disponible a la pàgina web del programa.

 

Els espectacles són enregistrats i es poden recuperar al canal Youtube del cicle, on també es pot tornar a gaudir dels espectacles dels cicles anteriors. Així mateix, per estar al dia de les actuacions d'enguany es pot consultar la pàgina de Facebook del programa.

 
Destaquem