A la platja amb el gos!

A Catalunya hi ha múltiples platges que admeten la presència de gossos

T'agrada anar a la platja a l'estiu, i vols que el teu gos la gaudeixi amb tu? Doncs pots fer-ho en diferents platges arreu de Catalunya. Compartim el llistat de platges aptes per a gossos elaborada per Animalados.com.

A la província de Barcelona, les platges aptes per a gossos són: La platja de Llevant (Barcelona), la cala Vallcarca (Sitges), la platja de les Salines (Cubelles), la platja del Cavaió (Arenys de Mar), la cala del restaurant La Caleta (Sant Vicenç de Montalt), la platja canina (Pineda de Mar), la platja canina (Masnou), la platja de Ponent (Mataró), la platja de la Conca (Malgrat de Mar), i la platja de Llevant (Premià de Mar).

Si optes per anar a la platja a la província de Girona, pots fer-ho amb el gos a la platja de la Rubina (Castelló d'Empúries), la zona de Griells (l'Estartit), la platja del Rec del Molí (l'Escala), la platja de les Portes (Colera), i la platja de Sant Jordi (Llançà).

Finalment, si el teu destí és a la província de Tarragona, les platges que admeten gossos són: La Platjola (Alcanar), la desembocadura de la Riera d'Alforja (Cambrils), la cala de Bon Caponet (Ametlla de Mar), la cala del Cementiri (Ametlla de Mar), la bassa de l'Arena (Deltebre), i la platja del Miracle (Tarragona).

 
Destaquem