10 propostes per gaudir del cap de setmana

L'agost a Catalunya ofereix múltiples opcions per gaudir del temps lliure

El mes d'agost, el mes de les vacances per excel·lència, continua endavant, i ho fa amb diferents activitats i propostes per a tots els gustos i edats arreu de Catalunya. Tot seguit, en destaquem algunes de les quals en podeu gaudir aquest cap de setmana. Però n'hi ha moltes més!

Festes de Sant Magí a Tarragona

Festes de Sant Magí a Tarragona

Festes i celebracions

Són molts els municipis de Catalunya que durant el mes d'agost celebren la seva Festa Major, o diferents actes festius. Aquest cap de setmana, per exemple, és el torn de La Cabra d'Or de Moià, els dies 10 i 11, i que donarà el tret de sortida a la Festa Major del Municipi.

El dia 12 arrenquen les Festes de Sant Magí, La Festa de l'Aigua a Tarragona, que s'estendran fins al 19 d'agost, i el mateix dia comencen les Festes Majors d'Amposta, que, en aquest cas, durarà fins al dia 21. I n'hi ha moltes més! No deixeu de consultar les agendes municipals.

Mercadal del Comte Guifré a Ripoll

Mercadal del Comte Guifré a Ripoll

Fires i mercats

Tot i que l'agenda de fires i mercats disminueix al mes d'agost arreu de Catalunya, encara hi podem trobar alguna proposta. Per exemple, aquesta setmana, de l'11 al 14 d'agost, se celebra el Mercadal del Comte Guifré a Ripoll, que convida afer un viatge en el temps fins a l'època medieval.

D'altra banda, i com tots els caps de setmana de juny, juliol i agost, es pot gaudir del Mercat del Préssec d'Ordal, amb un total de 7 productors que venen directament la producció pròpia de Préssec d'Ordal al Mercat de Sant Pau d'Ordal.

Festival Porta Ferrada

Festival Porta Ferrada

Propostes musicals

Si parlem de festivals musicals, l'oferta és ben variada arreu de Catalunya. Per exemple, fins al dia 13 es pot gaudir del Festival Jardins de Terramar a Sitges, i fins al dia 15 hi ha propostes tant al Cap Roig Festival, com en el Portalblau a l'Escala.

A més, s'està celebrant el Festival Porta Ferrada o el White Summer, entre molts altres que podeu consultar en aquest enllaç.

Però aquestes no són totes les activitats que podeu fer sense sortir de Catalunya durant els pròxims dies. Festivals culturals, propostes musicals, visites guiades, i molt més us esperen als diferents municipis del territori. No deixeu de consultar les diferents agendes municipals!

Més informació
 
Destaquem