Pessebres vivents i Pastorets per al cap de setmana de Nadal

Les activitats nadalenques prenen el protagonisme durant els pròxims dies

Ja ha arribat Nadal, i durant el cap de setmana aquest fet es veu reflectit en les diferents activitats previstes arreu de Catalunya. A més dels parcs i festivals infantils de Nadal que es poden trobar a molts municipis, els grans protagonistes del cap de setmana són els pessebres vivents i les representacions de Els Pastorets que es representen a molts municipis.

Tot seguit, en destaquem uns quants, però no deixeu de consultar les diferents agendes municipals per trobar-ne més. Igualment, recomanem consultar l'aforament permès, o si les noves restriccions per aturar la pandèmia afecten alguna de les propostes abans d'anar-hi.

Molt bones festes!

Pessebre vivent de Jesús a Tortosa

Pessebre vivent de Jesús a Tortosa

Pessebres vivents

Són els molts pessebres vivents que es representen arreu de Catalunya durant aquests dies, entre ells, el Pessebre vivent de Sant Fost de Campsentelles (fins al 9 de gener), el Pessebre Vivent de Castell d'Aro (fins al 2 de gener), o el Pessebre vivent de la Pobla de Montornès.

Destaca també el Pessebre vivent de Jesús a Tortosa o el Pessebre Vivent parlat de Sant Pere de Ribes.

Consulteu els diferents Pessebres vivents de Catalunya i les seves representacions en aquest link.

Els Pastorets de Mataró

Els Pastorets de Mataró

Torna la tradició amb 'Els Pastorets'

Els Pastorets és possiblement l'obra teatral més representada per Nadal a Catalunya. Hi ha funcions arreu del territori. Per exemple, aquests dies es pot veure el muntatge a Mataró, a Balsareny, a Súria, a Igualada i a Solsona, entre molts altres municipis.

Exposició de Pessebres a Castellterçol

Exposició de Pessebres a Castellterçol

Més propostes nadalenques

i seguint amb l'esperit nadalenc, aquests dies es pot visitar el Pessebre de Sorra de la Pineda (Vila-seca), l'Exposició de Pessebres a Castellterçol o el Pessebre Monumental de Parets del Vallès, entre moltes altres propostes.

Recordem que la programació d'actes es pot veure alterada per les noves restriccions davant l'expansió del coronavirus. Confirmeu abans d'assistir als actes.

Bon Nadal!

Més informació
 
Destaquem