Què faràs aquest cap de setmana?

Propostes per gaudir de les vacances i el temps lliure a Catalunya

Arriba un nou cap de setmana, i l'activitat no s'atura a Catalunya aquest mes de juliol. Ho fa amb propostes per a tots els gustos i edats, perquè no tingueu excusa per gaudir de les vacances i del temps lliure del cap de setmana (si encara no esteu de vacances!).

Tot seguit, destaquem algunes de les propostes del cap de setmana a Catalunya, però, com sempre, n'hi ha moltes més. No deixeu de consultar les agendes municipals!

Festa del Tomàquet del Bages a Manresa FOTO festadeltomaquet

Festa del Tomàquet del Bages a Manresa FOTO festadeltomaquet

Fires i festes

Una de les principals propostes del cap de setmana és gaudir d'una nova edició de la Festa del Renaixement a Tortosa, la XXVI, que s'estendrà des del dijous, dia 20, fins al diumenge 23 de juliol.

D'altra banda, s'està celebrant la Festa del Tomàquet del Bages a Manresa, on una desena de pagesos, els autors del producte estrella de la festa, recomanen i venen els seus millors tomàquets, a més de múltiples activitats per a tota la família.

Fira del Col·leccionisme Playmobil a Sant Vicenç de Montalt FOTO Turisme Catalunya

Fira del Col·leccionisme Playmobil a Sant Vicenç de Montalt FOTO Turisme Catalunya

Si parlem de fires, del 21 al 23 de juliol se celebra la Fira del Col·leccionisme Playmobil a Sant Vicenç de Montalt, al parc de Can Boada, i el dia 22, és el torn de la Fira del Tomàquet del Vallès a Santa Eulàlia de Ronçana, al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana, on hi haurà activitats programades al matí i a la tarda.

A més, és temps de festes majors. Entre altres, aquests dies hi ha festa grossa a Sant Jaume d'Enveja, i també se celebren les Festes de Sant Jaume de Miami Platja de Mont-roig del Camp.

Cicle de Concerts del Claustre de Sant Domènec de Peralada

Cicle de Concerts del Claustre de Sant Domènec de Peralada

Propostes culturals

La cultura, des de tots els vessants, està ben present a Catalunya un cap de setmana més. Entre moltes altres propostes, fins al dia 30 se celebra el Grec Festival de Barcelona, i continua el Cap Roig Festival.

Fins al dia 22, es pot gaudir de les propostes del Festival Internacional de Música de Cervera, a més de les propostes dels cicles com els Concerts d'estiu a Solivella, o el Cicle de Concerts del Claustre de Sant Domènec de Peralada.

Aquestes són només algunes de les propostes del cap de setmana. N'hi ha moltes més! Troba-les a les agendes municipals.

Més informació
 
Destaquem