Una dotzena de propostes per gaudir del cap de setmana

La cultura i les festes centren les propostes a Catalunya d'aquests dies

Arriba un nou cap de setmana, ja a l'equador del mes de juliol, i Catalunya es torna a omplir d'activitats per a tots els gustos i edats. Mercats, festivals, fires, festes, propostes culturals... hi ha per triar i remenar.

Tot seguit, destaquem una dotzena de propostes, però, com sempre, us recordem que n'hi ha moltíssimes més, i que les podeu trobar a les diferents agendes municipals. No us quedeu sense pla!

Cicle de Concerts Claustre de Sant Domènec FOTO Femturisme

Cicle de Concerts Claustre de Sant Domènec FOTO Femturisme

A l'estiu, gaudeix de la música!

Aquest cap de setmana són moltes les propostes musicals arreu de Catalunya. I és que hi ha molts cicles de concerts en molts municipis del país per poder viure la música en directe durant el període estival. Veiem alguns exemples.
Divendres, dia 14, arriba una nova proposta del Cicle de Concerts -A l'estiu, música en viu- a Piera, aquesta setmana amb Bóssalo, i dissabte, una nova proposta dels Concerts d'estiu a Solivella, amb SUU.

Durant l'estiu Peralada s'omple de música gràcies al Festival Castell de Peralada i al Cicle de Concerts Claustre de Sant Domènec, situat al mig del centre antic de la vila. Aquesta setmana, en el marc del Cicle de Concerts del Claustre de Sant Domènec de Peralada,"El contrabaix de Peralada", amb Daniel Blanch, Christoph Rahn i Kalina Macuta.

D'altra banda, Anòlia, el Festival de Música a Igualada, arriba a la seva recta final, i continua el Festival EntreRius a Térmens.

Divendres arrenca també un dels festivals de l'estiu a Catalunya, el Cap Roig Festival, i també el Festival de Música de Ripoll, entre moltes més propostes que podeu trobar a les diferents agendes municipals.

Mercat Romà de Iesso FOTO Ajuntament de Guissona

Mercat Romà de Iesso FOTO Ajuntament de Guissona

Fires i festes per a tots els gustos.

És el moment de parlar de fires i festes, perquè n'hi ha de ben diverses aquest cap de setmana. Cal destacar que diumenge, dia 16, és la Mare de Déu del Carme, patrona del mar i dels pescadors, i que se celebren festes arreu del territori, sobretot a la costa catalana, en honor seu. Igualment, aquest cap de setmana torna el Mercat Romà de Iesso, amb activitats per a totes les edats.

Dissabte, dia 15, se celebra l'Aplec de la Sardana a Sant Feliu de Codines, i també l'Aplec de Sardanes del Romesco a Santa Coloma de Queralt. A més, no et perdis, durant el cap de setmana, la Fira del Vi i del Cava a Prades, on hi haurà una quinzena de parades on els visitants podran degustar els vins, caves i cerveses de la zona acompanyat de les propostes gastronòmiques locals dels bars, restaurants i parades.

Fira del Vi i del Cava a Prades FOTO Catalunya.com

Fira del Vi i del Cava a Prades FOTO Catalunya.com

Tot això, i molt més, a les agendes municipals de Catalunya!

Més informació
 
Destaquem