Una dotzena d'activitats per tancar el mes de novembre

Catalunya s'omple de propostes el darrer cap de setmana de mes per gaudir del temps lliure

Arribem a la recta final del mes de novembre, i l'olor de Nadal ja es nota als carrers de la majoria dels municipis de Catalunya. I és que aquest cap de setmana ja obren portes diferents fires de Nadal. Però hi ha moltes més propostes arreu del país per gaudir del temps lliure.

Tot seguit, en destaquem una dotzena, però recordeu que n'hi ha moltíssimes més que trobareu a les agendes municipals!

Fira de Sant Andreu a Torroella de Montgrí

Fira de Sant Andreu a Torroella de Montgrí

Fires i mercats

Si parlem de fires i mercats a Catalunya el darrer cap de setmana de novembre, hi ha diferents cites. Entre elles, els dies 26 i 27 de novembre se celebra la Mostra del Cava a Ascó i XIII Fira de Nadal, on, a més de la fira pròpiament dita, hi haurà diferents activitats per a tota la família.

També és el torn de la Fira d'Artesania a Oristà, una demostració de productes artesanals que es desenvolupa al centre del nucli urbà, així com la Fira de Sant Andreu a Torroella de Montgrí, que celebra 628 edicions enguany. Hi haurà mostra d'entitats, diferents mercats de productes, animals, propostes culturals i de lleure per a totes les edats.

I durant el cap de setmana també és el torn de la Fira del Bosc i la Pagesia a Vallgorguina, així com , així com la Festa de la Mongeta del Ganxet a les Franqueses del Vallès.

Fira de Nadal a la Sagrada Família de Barcelona

Fira de Nadal a la Sagrada Família de Barcelona

A més, diumenge se celebra la Fira Subirats Tasta'l a Sant Pau d'Ordal, una mostra de vins, caves, gastronomia i productes del territori que enguany arriba a la dissetena edició.

I no ens oblidem que ja comença a fer olor de Nadal! Aquest divendres arrenca la Fira de Santa Llúcia al voltant de la catedral de Barcelona. I dissabte, també obren portes la Fira de Nadal a la Sagrada Família de Barcelona, o la Fira de Pessebres i Ornaments de Nadal de Mataró, entre moltes altres.

2n cap de setmana de Cucafera Folk a Tortosa

2n cap de setmana de Cucafera Folk a Tortosa

Propostes culturals

D'entre les múltiples propostes culturals que se celebren aquests dies arreu de Catalunya, destaquem el Cucafera Folk, que arrencava el passat cap de setmana i finalitzarà aquest dissabte, sent una important mostra de cultura popular i tradició folklòrica a la capital del Baix Ebre.

Mentrestant, segueix, fins a finals de mes, la Festa de Santa Cecília a Igualada (que es commemorava aquest dimarts, dia 22).

A més, diumenge se celebra la Trobada de cotxes clàssics a Sant Llorenç d'Hortons, entre moltes altres propostes que podeu consultar a les diferents agendes municipals!
 

Més informació
 
Destaquem