Una dotzena d'activitats per gaudir del cap de setmana

Si esteu per Catalunya, no deixeu de donar un cop d'ull a les propostes per gaudir del temps lliure

Arriba un nou cap de setmana, el darrer del mes de gener, i les activitats no s'aturen arreu de Catalunya per oferir diferents alternatives d'oci per a tots els gustos.

Tot seguit, en destaquem una dotzena, però recordeu que n'hi ha moltes més, i que les podeu trobar a les diferents agendes web municipals.

Gran Festa de la Calçotada FOTO Cambra de Comerç de Valls

Gran Festa de la Calçotada FOTO Cambra de Comerç de Valls

Propostes gastronòmiques i fires

Si parlem de propostes gastronòmiques per a aquest cap de setmana, no podem deixar de destacar la celebració de la Gran Festa de la Calçotada de Valls, el diumenge, dia 29, amb concursos, tastos, demostracions, i molt més!

A més, el mateix dia se celebra la Fira de l'Oli i l'Oliva d'Ullastrell, que arriba a l'11a edició, per mostrar-nos una gran varietat de productes relacionats amb l'oli i derivats de l'oliva. I recordem que, fins al 31 de març, s'està celebrant La Garoinada de Palafrugell, una campanya gastronòmica on les garoines (que ara estan en el seu millor moment) són les protagonistes, i fins al 12 de març, la campanya La Cuina de la Caça i la Tòfona al Berguedà.

Festa dels Tres Tombs i el Mercat Tradicional de Tàrrega

Festa dels Tres Tombs i el Mercat Tradicional de Tàrrega

També durant el cap de setmana, podeu visitar la Fira de Sant Vicenç i Festa de l'Oli de l'Espluga de Francolí, una mostra multisectorial, amb productes de proximitat i esmorzars populars amb oli nou, així com la Festa dels Tres Tombs i el Mercat Tradicional de Tàrrega.

Tastautors a Cardedeu

Tastautors a Cardedeu

Propostes culturals

De propostes culturals n'hi ha per a tots els gustos arreu de Catalunya. Si encara teniu l'esperit nadalenc vigent, fins aquest diumenge podeu visitar l'Exposició de Pessebres a Castellterçol, o gaudir de Els Pastorets del Vendrell, que es representen fins al 5 de febrer.

Però si ja heu deixat Nadal enrere, hi ha moltes altres propostes. Per exemple, s'està celebrant una nova edició del Tastautors a Cardedeu, fins al 4 de febrer, i diumenge, dia 29, se celebra Baronia d'Òdena, La Fira dels castells i terra de frontera, amb activitats i recreacions històriques per a tota la família.

Mitja Marató de Terrassa

Mitja Marató de Terrassa

Activitats esportives

L'esport també té el seu espai durant el cap de setmana. Diumenge, dia 29, se celebra el Duatló Cross de Vila-seca, i també la Mitja Marató de Terrassa.

Més informació
 
Destaquem