Fem la carta als Reis d'Orient!

Crear la nostra pròpia carta farà passar una bona estona als més petits de casa

Ara que ja ha passat Nadal, i ja hem canviat d'any, ha arribat l'hora de preparar-se per una de les visites més esperades de l'any per als infants a casa nostra. És la visita de Ses Majestats els Reis d'Orient que, tot i la pandèmia, no faltaran a la seva cita amb els nens i nenes la nit del 5 de gener.

Perquè la seva visita sigui d'allò més satisfactòria, ha arribat l'hora d'escriure'ls la carta en la qual enumerar els regals que es desitgen, i també recordar com de bé s'han portat durant el darrer any, des de la seva última visita. I una bona opció aprofitant les hores que passem a casa és deixar volar la imaginació, despertar la creativitat i fer la nostra pròpia carta dissenyada pels petits de casa. Una bona manera de preparar l'arribada dels Reis de l'Orient tot passant una estona divertida en família.

Què necessitem?

Cartolines de colors
Retoladors i pintures de colors
Vernís
Pinzell
Tisores
Pega
Gomets

Com les fem?

Hi ha moltes opcions per fer la carta, i cadascú la pot dissenyar al seu gust. Nosaltres us proposem que podeu dibuixar o pintar els tres Reis a la part baixa de la cartolina, i els podeu acompanyar de regals, o d'aquells elements d'aquestes festes que més us agradin.

A la part superior de la cartolina, feu unes línies per escriure la llista dels vostres desitjos.

Quan s'hagi assecat la pintura, podeu dibuixar globus al costat de la llista de desitjos, i finalment, envernisseu tota la targeta perquè llueixi.

 

Si voleu afegir-hi més elements perquè sigui ben vistosa, poseu retallar l'estrella que van seguir els Reis en una altra cartolina, i enganxar-la a la part superior de la carta.

Quan la tingueu a punt, doblegueu la cartolina per la meitat, i a l'exterior penseu d'escriure la nostra adreça en una banda, i a l'altra el destinatari, Ses Majestats.

Tanqueu la cartolina enganxant gomets, i ja la teniu a punt perquè comenci la màgia!

Més informació
 
Destaquem