Les activitats que no et pots perdre aquest cap de setmana

L'últim cap de setmana de setembre arriba farcit de propostes arreu de Catalunya

Arriba un nou cap de setmana, en aquest cas, el darrer del mes de setembre, i el primer de la tardor, i a Catalunya l'activitat no s'atura per oferir alternatives per a tots els gustos per poder gaudir del temps lliure.

Tot seguit, destaquem algunes d'aquestes propostes, però no deixeu de consultar les diferents agendes municipals per trobar moltes més activitats.

Jornades Gastronòmiques de l'Arròs d'Amposta FOTO turismeamposta

Jornades Gastronòmiques de l'Arròs d'Amposta FOTO turismeamposta

Propostes gastronòmiques

El primer cap de setmana de tardor el podem rebre amb molt bon gust de boca. I és que, fins al 30 de setembre, s'està celebrant la Campanya Gastronòmica de La Cuina del Cim i Tomba a Tossa de Mar. A més, aquest divendres, 23 de setembre, arrenquen les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs d'Amposta, que s'estendran durant tot un mes. I els dies 24 i 25 se celebra Pieradegusta, una fira que proposa activitats gastronòmiques i lúdiques per a tota la família.

Fira de la Carbassa de Sant Feliu de Codines FOTO Associació de turisme rural del Vallès

Fira de la Carbassa de Sant Feliu de Codines FOTO Associació de turisme rural del Vallès

Fires i mercats

Com gairebé cada cap de setmana, el darrer del mes de setembre proposa diferents fires i mercats per a tots els gustos. Entre molts altres, fins al 25 de setembre s'està celebrant la Fira de Sant Miquel de Santpedor, i del 23 al 25 també Hostalric celebra la Fira de Sant Miquel, amb un ampli programa d'activitats lúdiques, culturals i festives per a tots els públics.

D'altra banda, des d'aquest dijous, dia 22, i fins diumenge, és el torn d'Eco Sant Cugat, la Fira Mediambiental del Penedès a Sant Cugat Sesgarrigues, i el cap de setmana Igualada celebra Firanoia, on gaudir de la suma de quatre fires en un cap de setmana: la Fira Multisectorial, l'Automercat, la Fira d'Artesania i el Mercat d'Antiguitats.

Si parlem de dissabte, 24 de setembre, se celebra la Fira de la Carbassa de Sant Feliu de Codines, amb parades al carrer durant tot el dia, tallers, jocs gegants, xocolatada, concurs gastronòmic, i molt més. I el mateix dia, arriba la Fira de la Cervesa Artesana de l'Espelt, que enguany arriba a la desena edició.

A més, els dies 24 i 25 és el torn de la Fira Europea del Formatge a Ripoll, on tastar els millors formatges, sense intermediaris, i gaudir de múltiples activitats complementàries.

Cursa dels Salts d'Aigua a Cabrera d'Anoia

Cursa dels Salts d'Aigua a Cabrera d'Anoia

Més propostes

Aquest cap de setmana no falten les activitats esportives. Així, dissabte, dia 24, se celebra la 7a Tasta Cabrera i 6a Cursa dels Salts d'Aigua a Cabrera d'Anoia. I diumenge, dia 25, és el torn de la Cursa de la Dona a Ripoll i de la Pedala-Pedala a Santa Eulàlia de Riuprimer.

I no oblideu que és cap de setmana de festes majors! Barcelona celebrà La Mercè, i Tarragona Santa Tecla! No us perdeu res.

Tarragona celebra Santa Tecla FOTO Tarragona Turisme

Tarragona celebra Santa Tecla FOTO Tarragona Turisme


 

Més informació
 
Destaquem