9 propostes per gaudir del cap de setmana

Festivals, fires i festes centren les propostes del segon cap de setmana del mes de novembre a Catalunya

Arriba un nou cap de setmana i, amb ell, una nova oportunitat de gaudir del temps lliure acudint a alguna de les múltiples propostes que ofereixen els diferents municipis d'arreu de Catalunya. En destaquem algunes.

Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava a Vilafranca del Penedès

Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava a Vilafranca del Penedès

Festivals

Durant el cap de setmana, i bona part del mes, se celebren diferents festivals de múltiples disciplines. Del 7 al 29 de novembre se celebra JazzTardor, el Festival de Jazz de Lleida, amb concerts de cadascun dels estils vigents del gènere, siguin històrics o d'actualitat.

D'altra banda, del 7 al 17 de novembre té lloc el Most, el Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava a Vilafranca del Penedès, un esdeveniment d'abast internacional que recull la millor producció audiovisual relacionada amb la cultura de la vinya, el vi i el cava. I a partir del dia 8, i fins al 17 del mateix mes, arriba el Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei, amb sessions de tots els formats per a tots els gustos i edats.

Funifira a Gelida

Funifira a Gelida

Fires

Durant el cap de setmana també tenen lloc diferents fires arreu de Catalunya, amb propostes ben diverses. Per exemple, del 7 al 9 se celebra FirOcasió a Mataró, una fira de comerç en què les botigues de la ciutat ofereixen qualsevol producte no alimentari que tinguin en estoc. Mentrestant, té lloc la Funifira a Gelida, del 8 al 10 de novembre. Una fira que al voltant del maquetisme i l'oci ferroviari volia dinamitzar i donar a conèixer Gelida.

 

Més fires. La Fira Denuvis de Lleida arriba també el cap de setmana, els dies 9 i 10, per trobar els millors proveïdors i tenir un tracte personalitzat per organitzar casaments, esdeveniments, celebracions i festes. I els mateixos dies, Fira Medieval d'Oficis de Súria, amb paradistes, artesans d'oficis tradicionals, tallers i nombrosos atractius per a tots els visitants.

REC.0 a Igualada

REC.0 a Igualada

Més propostes per a tots els gustos

L'activitat no s'atura a molts municipis durant aquests dies amb propostes ben variades. Entre elles, el dia 6 arrencava el Fem Dansa a Martorell, que finalitza diumenge dia 10. Una acció que vol reforçar l'exhibició i la difusió de Dansa a la ciutat.

També dia 6 començava una nova edició del REC.0 a Igualada, que s'estén fins aquest mateix dissabte. Així, les velles fàbriques i adoberies es converteixen en pop up stores de moda on marques de primer nivell venen els seus estocs i mostraris a preus únics.

 
Destaquem