5 platges catalanes per anar-hi amb els infants

Els més petits poden gaudir del dia vora al mar amb tota seguretat a múltiples platges arreu de Catalunya

Anar a la platja amb els infants és tota una aventura. I per fer que l'experiència resulti divertida per a tota la família, cal escollir bé quina és la destinació. Afortunadament, a Catalunya hi ha múltiples platges perfectes per gaudir de la platja en família.

Tot seguit en destaquem cinc que faran les delícies de grans i petits.

Platja de les Delícies

Platja de les Delícies

Platja de les Delícies (Terres de l'Ebre)

Una de les característiques de les platges de les Terres de l'Ebre és la tranquil·litat de les seves aigües i les grans extensions de sorra fina, que les fan idònies per a gaudir-ne amb els més petits de la casa. Entre les diferents platges d'aquest indret destaca la Platja de les Delícies, a Sant Carles de la Ràpita.

La platja es troba passat el port pesquer de Sant Carles de la Ràpita i la platja de Garbí. Situada a tocar del nucli urbà, la platja té una extensió de 200 metres i 40 metres d'amplada, és de sorra molt fina i disposa de bandera blava com a prova de la qualitat de les seves aigües i els serveis que s'hi ofereixen.

Platja de Cap Roig

Platja de Cap Roig

Platja de Cap Roig (Terres de l'Ebre)

La platja de Cap Roig, al municipi de l'Ampolla, a les Terres de l'Ebre, és una platja singular tant per les seves característiques com pel seu entorn. En aquest punt, el verd dels pins es fusiona amb el blau del mar, juntament amb una arena vermellosa a conseqüència del reflex dels penya-segats rogencs que l'envolten.

La platja té una extensió d'uns 250 metres, i uns 60 d'ample, i és idoni per anar en família. Això sí, es recomana accedir-hi per camí de ronda. La platja ha estat guardonada amb la bandera blava per la seva qualitat, i ofereix diferents serveis als visitants.

Platja de Sant Salvador

Platja de Sant Salvador

Platja de Sant Salvador (Costa Daurada)

La Costa Daurada és perfecta per banyar-s'hi amb la canalla, ja que les seves platges compten amb una entrada que s'endinsa al mar de forma gradual i planera. A més, hi trobem poques onades, perfectes pels més petits de la casa.

 

Una de les millors és la de Sant Salvador, pertanyent al terme municipal d'El Vendrell, que a més inclou una ludoteca que esdevé un espai de joc perfecte per als més petits.

Platja Gran

Platja Gran

Platja Gran (Costa Brava)

Situada al municipi de l'Estartit, la platja Gran comença al port del municipi, i està situada al davant de les Illes Medes. Molt ben situada, és de sorra fina, i ofereix una gran quantitat de serveis com zona de bar, dutxes, socorrista, lavabos, lloguer d'hamaques i embarcacions, zona de pàrquing i un mini club.

Platja del Castell

Platja del Castell

Platja del Castell (Costa Brava)

La platja del Castell és una de les platges verges de la Costa Brava més còmodes per anar-hi amb nens i nenes. Situada a pocs metres del poblat ibèric de Castell i integrada dins l'espai d'interès natural del castell del cap Roig, ofereix més de 300 metres lineals de sorra fina que faran passar una bona estona a tota la família.

Tot i estar allunyada del nucli urbà, la platja és de fàcil accés i ofereix un gran nombre de serveis, entre altres, una escola de caiac i passeres per a persones amb mobilitat reduïda. Hi ha lavabos i quiosc. Tot el que necessiteu per gaudir d'un bon dia en família!

 
Destaquem