4 platges nudistes de les Terres de l'Ebre

La immensitat del Delta de l'Ebre permet la pràctica del naturisme en molts indrets

Practicar el naturisme a les platges de les Terres de l'Ebre és tot un luxe. Els quilòmetres de sorra fina del Delta de l'Ebre ofereixen múltiples possibilitats per aquesta pràctica, així com les cales situades més al nord.

De tots aquests espais, en destaquem quatre que us fascinaran.

Platja de Xelín

Platja de Xelín

Platja de Xelín (L'Ametlla de Mar).

Una de les platges més idíl·liques de les Terres de l'Ebre, amb aigües cristal·lines i fresques, envoltades de vegetació. La platja és de pedres i roques i està situada entre el municipi de L'Ametlla de Mar i la urbanització de les Tres Cales. Amb 120 metres de longitud, i 20 metres d'amplada, la cala és accessible amb cotxe i caminant.

Platja de la Marquesa

Platja de la Marquesa

Platja de la Marquesa (Deltebre)

La platja de la Marquesa, al terme municipal de Deltebre, és una de les platges amb més encant de les Terres de l'Ebre. Una platja de sorra, salvatge, entre petites dunes de sorra fina. Un entorn caracteritzat per l'amplitud d'espais i la tranquil·litat absoluta, amb 2,5 km de longitud i una amplada de 80 metres, on hi ha un restaurant i aparcament.

Per accedir-hi cal seguir la carretera que va en direcció a la punta del Fangar, i es troba a 7 km del nucli urbà de Deltebre.

Platja del Trabucador

Platja del Trabucador

 

Platja del Trabucador (Sant Carles de la Ràpita)

Situada a 10 quilòmetres de Sant Carles de la Ràpita, la platja del Trabucador és una de les més representatives del Delta de l'Ebre. Una platja salvatge que permet banyar-se a mar obert i també al mar de la badia dels Alfacs.

Un immens corriol de sorra fina i daurada, que no disposa de serveis, i que permet la pràctica del naturisme.

Platja del Serrallo

Platja del Serrallo

Platja del Serrallo (Sant Jaume d'Enveja)

És una de les platges més desertes i verges del Delta de l'Ebre, sense cap equipament. Amb una amplada que pot arribar als cent metres, i amb més de tres quilòmetres de longitud, la sensació de soledat a la qual es pot arribar, no té preu. I en aquest espai, entre el Serrallo i Migjorn, hi ha la platja naturista a on s'arriba per un camí de sorra totalment transitable.

 
Destaquem