3 flors per fer a casa amb els més petits

Ara que és primavera, hi ha moltes opcions per omplir la casa de flors

Estem al mes de maig, la primavera es fa sentir amb força, i les flors són les protagonistes d'aquests dies. Avui us proposem divertides maneres de crear flors per guarnir la llar, fetes pels més petits, i amb materials que teniu a casa.

Flors amb rotlles de paper higiènic

Per fer-les, necessiteu: Rotlles de cartó de paper de vàter, pintures de colors, tisores, pega, i taps d'ampolles de plàstic.

Talleu els rotlles de paper de vàter en diferents trossos formant anelles, i pinteu-les de colors. Quan les anelles estiguin seques, les aneu enganxant les unes amb les altres (en necessiteu 5) per la part inferior formant una rotllana. Quan la tingueu, enganxeu al centre un tap de plàstic. I ja teniu la flor feta!

Flors amb rotlles de paper higiènic

Flors amb rotlles de paper higiènic

Flors gegants que amaguen secrets

Per fer-les, necessiteu: Cartolines de colors, tisores, caixes buides de formatges, pega i pintures.

Dibuixeu i retalleu flors gegants amb les cartolines (tantes com vulgueu!). Agafeu les caixes de formatgets i pinteu-les del color que més us agradi i que quedi bé amb les flors que heu retallat. Quan estiguin seques, enganxeu-ne una al centre de cada flor. I ja tindreu la flor llesta! I dins de cada caixa, podeu guardar-hi les vostres coses.

Flors gegants que amaguen secrets

Flors gegants que amaguen secrets

Flors amb caixes d'ous

Per fer-les, necessiteu: Oueres, pintures de colors, tisores, pega, cartolina o feltre de color groc i canyetes.

Talla les oueres de manera que quedin 4 a cada tros, i pinta-les de diferents colors. Quan estiguin seques, enganxa al centre un cercle de cartolina o feltre groc, i a la part inferior, una canyeta. Ja la teniu a punt!

Flors amb caixes d'ous

Flors amb caixes d'ous

 

 
Destaquem