20 propostes per gaudir de Catalunya durant el cap de setmana

Fires, propostes gastronòmiques i culturals centren l'agenda d'activitats

Arriba un nou cap de setmana, i amb ell, una bona pila d'activitats arreu de Catalunya per tenir múltiples alternatives per gaudir del temps lliure. Propostes per a tots els gustos i edats de les quals, tot seguit, en destaquem una vintena.

Però n'hi ha moltes més! No deixeu de consultar les diferents agendes municipals per trobar-hi moltes més propostes!

Festa de la Transhumància a Santa Margarida i els Monjos

Festa de la Transhumància a Santa Margarida i els Monjos

Parlem de fires i festes

Com cada cap de setmana, hi ha fires, festes i mercats arreu del territori. Aquest cap de setmana és el torn de la Festa de la Transhumància a Santa Margarida i els Monjos, així com la Fira del Bosc de Sant Celoni, i el Solsoterra, la Fira de la Terra del Solsonès.

També és el torn de la Fira Medieval Montonès del Vallès, la Fira de Bruixes a Martorell, i la Fira de la Castanya a Viladrau.

I diumenge, la proposta és la Fira de la Girella del Pont de Suert.

Festival Internacional de Curtmetratges de Vila seca

Festival Internacional de Curtmetratges de Vila seca

Propostes culturals

La cultura està ben present, en les seves diferents facetes, durant el quart cap de setmana d'octubre. Entre elles, fins al 26 de novembre s'està celebrant el Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera, així com el Temporada Alta, Festival de Tardor de Catalunya a Girona i Salt, fins al desembre, i el Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca, que finalitza aquest diumenge.

Divendres, dia 21, arrenca el Filmets a Badalona, i diumenge, dia 23, el JazzTardor, Festival de Jazz de Lleida.

També diumenge, se celebra la Trobada de Barretinaires a l'Esquirol, que enguany arriba a la 6a edició.

Festast a Tortosa

Festast a Tortosa

Gastronomia

Un altre element que no falta durant el cap de setmana és la gastronomia, amb múltiples propostes arreu del territori. Fins aquest diumenge, encara es pot gaudir de les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs d'Amposta, i de les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor a Mont-roig del Camp.

També s'està celebrant el Quinto Tapa Pota Blava al Prat de Llobregat, les Jornades Gastronòmiques Es Niu a Palafrugell, i Calamarenys, les Jornades Gastronòmiques del Calamar d'Arenys de Mar.

Aquest cap de setmana, a més, és el torn de L'Enramada, la Mostra Enogastronòmica a l'Arboç, així com el Fira Tast i Jornades Gastronòmiques d'Almenar i el Festast, la Fira Alimentària de les Terres de l'Ebre a Tortosa.

Més informació
 
Destaquem