15 propostes per gaudir del cap de setmana de la Diada

Arreu de Catalunya s'han organitzat diferents actes, més enllà de la Festa Nacional

Arriba el segon cap de setmana de setembre, i l'activitat no s'atura arreu de Catalunya per gaudir de propostes per a tots els gustos i edats. A més dels actes de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya que s'han organitzat a gairebé tots els municipis del país, hi trobem moltes activitats lúdiques, culturals i propostes per descobrir el patrimoni, que ens ofereixen alternatives per a tots els gustos.

Tot seguit en destaquem unes quantes, però no deixeu de consultar les diferents agendes municipals per trobar-ne moltes més!

Setmana del Llibre en Català

Setmana del Llibre en Català

Propostes culturals

La cultura és sempre ben present arreu de Catalunya, i aquest cap de setmana, a més els actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya arreu del territori, hi ha propostes per a tots els gustos, culturalment parlant.

Així, el 9 de setembre arrenca una nova edició de la Setmana del Llibre en Català. A més, fins al dia 10 es pot gaudir de les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, i fins al 25, del Festival de Músiques del Món a Duesaigües.

Festa de la Mel a Ribes de Freser

Festa de la Mel a Ribes de Freser

Fires i mercats

El cap de setmana de la Diada arriba amb múltiples fires i mercats arreu de Catalunya, de temàtica ben diversa. Per exemple, del 9 a l'11 de setembre se celebra el Festival Terra de Trobadors a Castelló d'Empúries, el dia 8 arrenca la Fira de la Festa de la Verema a Alella, i dia 10 s'estrena FiraGust a Castellnou de Bages.

També dia 10 és el torn de la Fira de la Trumfa a Molló, així com de la 1a Festa del Tomàquet Mandó de Collserola a Sant Cugat del Vallès, i tot el cap de setmana, la Festa de la Mel a Ribes de Freser.

Hi ha més propostes! No us les perdeu!

Descoberta de la natura a Ascó

Descoberta de la natura a Ascó

Visites i rutes per a tots els gustos

I si hi ha una cosa que el cap de setmana ens permet fer, és descobrir el territori aprofitant les múltiples visites guiades que es fan a diferents indrets de Catalunya. Entre moltes altres propostes, aquest cap de setmana podeu gaudir, per exemple, de la Descoberta de la natura a Ascó, navegant pel riu Ebre amb el Llaüt Lo Roget, el dissabte dia 10. El mateix dia, Cervera proposa la visita 'Muralles, Bruixots i Carrerons, Descobreix tots els racons! de Cervera', i es pot participar de les Visites familiars guiades a l'Espai Cràter d'Olot.

Diumenge, dia 11, es pot fer la Ruta Verdaguer a Folgueroles, es pot ser Templer per un dia al Castell de Gardeny, o es pot participar de la Visita Guiada 'L'Hospitalet de l'Infant vist des del mar', entre moltes altres activitats.

Bon cap de setmana, i bona Diada!

Més informació
 
Destaquem