10 propostes per al darrer cap de setmana de novembre

Activitats culturals i fires i mercats de Nadal centren les activitats

Són moltes les activitats previstes arreu de Catalunya per al darrer cap de setmana del mes de novembre. Propostes culturals, espectacles, fires, mercats... i en les dates en què estem, també es comencen a instal·lar les diferents fires de Nadal arreu del territori.

Tot seguit, destaquem algunes de les activitats previstes per als pròxims dies, però no deixeu de consultar les diferents agendes municipals per saber què podeu descobrir a cada racó de Catalunya!

Zoom Festival Igualada

Zoom Festival Igualada

Propostes culturals

Com cada cap de setmana, la cultura és un dels elements centrals de l'agenda d'activitats arreu del territori. Entre moltes altres propostes, s'està celebrant la Setmana de l'Art a Catalunya, i també el festival ElPetit.

A més, fins a l'1 de desembre se celebra el JazzTardor, Festival de Jazz de Lleida, i fins al 13 de desembre, es pot gaudir de les propostes del Temporada Alta, Festival de Tardor de Catalunya a Girona i Salt.

D'altra banda, aquest diumenge finalitza el Festival Acròbates a l'Hospitalet de Llobregat, i també el Zoom Festival Igualada.

 
Mercat de Nadal de Caldes de Montbui

Mercat de Nadal de Caldes de Montbui

Fires i Mercats

Com cada cap de setmana, el darrer del mes de novembre també té fires i mercats per a tots els gustos. Algunes d'elles, ja marcades per la proximitat de Nadal. Per exemple, del 26 al 28 de novembre se celebra la Fira de Sant Andreu de Manresa, i del 26 de novembre, al 8 de desembre, hi haurà Mercat de Nadal de Caldes de Montbui.

També des del dia 26 estarà instal·lada la Fira de Santa Llúcia al voltant de la catedral de Barcelona, a més de moltes altres fires de Nadal arreu de Catalunya, i els dies 27 i 28 se celebra la Fira del Bosc i la Pagesia a Vallgorguina.

Aquestes propostes, i moltes més, a les agendes dels diferents municipis de Catalunya!
 

Més informació
 
Destaquem