En marxa el festival "ElPetit"

Fins al 28 de novembre, es pot gaudir d'espectacles destinats a famílies amb infants de fins a cinc anys

Des del passat 13 de novembre, i fins al dia 28 d'aquest mes, es pot gaudir del festival ElPetit. Un festival dedicat a la primera infància que enguany ha recuperat la presencialitat amb la programació a diferents ciutats catalanes d'espectacles destinats a famílies amb infants de fins a cinc anys. Així, presenta muntatges en viu com en línia, tallers participatius i un espai professional.

Durant aquests quinze dies, el festival ofereix espectacles familiars a deu municipis de la demarcació de Barcelona: Barcelona, Granollers, Igualada, Montcada i Reixac, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Esteve Sesrovires, Sant Quirze del Vallès, Tordera i Viladecans, a més de Lleida i Olot.

Apostant per la creació contemporània, la programació inclou una selecció de les millors propostes del moment en l'àmbit nacional i internacional en diferents espais de les ciutats esmentades. Es tracta d'una quinzena d'espectacles de companyies catalanes (8), d'Andalusia, Astúries, França (3), Noruega i Suècia. Alguns d'aquests muntatges són d'estrena al nostre país, com és el cas d'"Univers" dels catalans Engruna Teatre, "Mimesis" dels asturians Zig Zag Dansa o de les produccions franceses "Primers mots" d'Ak Entrepôt i "La mentida" de Compagnie Act2.

La programació es completa amb les sessions de elPetit als núvols amb tres audiovisuals en línia: les coreografies rodades en la natura dels britànics Grass films, la poesia audiovisual de "BebeLume" del Brasil i l'experiència sensorial del "Concert per a menuts" dels catalans Söns.

 

En la vessant més participativa, el festival programa fins a nou tallers amb propostes que conviden a famílies i infants a experimentar amb l'art, la música, la dansa i fins i tot l'acrobàcia.

Consulteu el programa d'activitats al web del festival.
 

 
Destaquem