Viu l'experiència de l'Art amb la Setmana de l'Art a Catalunya

L'objectiu és donar relleu a les arts visuals de tot el territori

El dijous, 25 de novembre, arrenca la primera edició de la Setmana de l'Art a Catalunya, que s'estendrà fins al 3 de desembre i que neix amb la voluntat d'apropar les arts visuals al conjunt de la població.

L'objectiu de la nova proposta és posicionar l'art com un element central de l'ecosistema cultural, fomentar-lo entre les noves generacions, afavorir la interrelació entre els agents expositius públics i privats i subratllar el paper rellevant que les galeries d'art tenen com a transmissors dels seus valors formatius. A banda de les galeries d'art associades que s'estenen arreu del territori, la Setmana de l'Art comptarà amb la participació d'una cinquantena de museus, fundacions i centres d'art.

Durant la Setmana de l'Art a Catalunya hi haurà més d'un centenar de propostes en diferents formats. Hi haurà exposicions en galeries, museus, fundacions i centres d'art, tant de titularitat pública com privada. Entre els actes que fomenten l'apropament de l'art al públic de forma més directa hi ha un programa de rutes per itineraris artístics, així com presentacions, diàlegs i conferències.

Consulteu el programa d'activitats a la pàgina web de la Setmana de l'Art.

 

La Setmana de l'Art és una iniciativa de les GAC (Galeries d'Art de Catalunya), una associació sense ànim de lucre dedicada a la difusió, el suport i la promoció de les Arts Visuals a Catalunya.

 
Destaquem