10 plans que no et pots perdre aquest cap de setmana

Propostes esportives, culturals i tradicionals, centren l'agenda arreu de Catalunya

Com cada cap de setmana, abans d'acomiadar-nos del mes de febrer, Catalunya s'omple d'activitats de tota mena per gaudir del temps lliure fent allò que més ens agrada. Des de fires tradicionals, fins a propostes culturals, o activitats esportives. Hi ha per triar i remenar!

Destaquem deu d'aquestes activitats, recordant-vos, com sempre, que podeu trobar-ne moltíssimes més consultant les diferents agendes municipals i comarcals.

1 - Festival Internacional del Circ de Girona

Girona celebra, del 22 al 27 de febrer, la 12a edició del Festival Internacional del Circ Elefant d'Or. Durant aquests dies, la Gran Carpa del Camp de Mart de la Devesa acollirà 81 artistes arribats de 16 de països per a presentar 24 atraccions mai vistes a Europa.

Consulta tota la programació.

2 - La Inesperada, Festival de Cine a Barcelona

Del 21 al 25 de febrer podeu gaudir de La Inesperada, Festival de Cine a Barcelona. Un festival de cinema focalitzat en la no-ficció.

Coneix la programació.

Fira de l'Aixada a Manresa FOTO aixada.cat

Fira de l'Aixada a Manresa FOTO aixada.cat

3 - Fira de l'Aixada a Manresa

En el marc de la Festa de la Llum que s'està celebrant a Manresa, aquest cap de setmana, el 24 i 25 de febrer, se celebra la Fira de l'Aixada. Un mercat medieval que transporta la ciutat al s. XIV.

Tots els actes, en aquest enllaç.

4 - Mercat Figueter de Capellades

També aquest cap de setmana és el torn del Mercat Figueter de Capellades, una mostra de la xarxa cultural i econòmica de Capellades i de la seva zona d'influència. Durant els dies de mercat, a més, es pot gaudir d'activitats culturals i lúdiques per a totes les edats.

Consulta la programació.

Fira de la Mel a Crespià

Fira de la Mel a Crespià

5 - Fira de la Mel a Crespià

També els dies 24 i 25 podeu gaudir de la Fira de la Mel a Crespià. Podreu trobar tota mena de productes, des d'artesania fins a cotxes passant per embotits, formatges, vins i altres.

Consulta la programació.

6 - Festa de la Carxofa i l'arròs a Amposta

Més fires i mercats. I és que diumenge, dia 25, arriba la Festa de la Carxofa i l'arròs a Amposta, amb un Mercat de Productes de Proximitat de les Terres de l'Ebre i de productes del Comerç Local d'Amposta, i propostes gastronòmiques amb aquests ingredients com a protagonistes.

Tots els detalls, aquí.

Fira de la Mel a Crespià

Fira de la Mel a Crespià

7 - Mostra Gastronòmica de l'Oli i la Tòfona a Bellaguarda

També diumenge, no us podeu perdre la Mostra Gastronòmica de l'Oli i la Tòfona a Bellaguarda. Podreu tastar i comprar una àmplia varietat d'olis d'oliva de qualitat excepcional, així com tòfones fresques i productes elaborats amb aquest apreciat fong. Tampoc faltaran les demostracions culinàries, tallers sobre el cultiu de tòfones, i visites guiades.

Consulta la programació.

8 - Botifarunner a La Llacuna

Parlant ja de propostes esportives, diumenge, dia 25, arriba una nova edició de la Botifarunner a La Llacuna. Una cursa de muntanya i trail, amb diferents categories.

Més informació en aquest enllaç.

Mostra Gastronòmica de l'Oli i la Tòfona a Bellaguarda FOTO SomGarrigues

Mostra Gastronòmica de l'Oli i la Tòfona a Bellaguarda FOTO SomGarrigues

9 - Transconca, Marxa solidària i pedalada per a les malalties minoritàries

El mateix dia se celebra la Transconca, una Marxa solidària i pedalada per a les malalties minoritàries. Un esdeveniment esportiu per visibilitzar les malalties minoritàries.

Tots els detalls al web de la proposta.

10 - Tres Tombs a les Peces d'Albinyana

I els qui encara no heu celebrat Sant Antoni, teniu l'oportunitat de gaudir dels Tres Tombs a les Peces d'Albinyana el diumenge, dia 25. Hi haurà esmorzar, benedicció dels animals i entrega de records als participants.

Més detalls, en aquest enllaç.

Més informació
 
Destaquem