Sortim d'excursió a les Coves de Benifallet

Endinsar-se a les entranyes de la terra és una opció possible a les Terres de l'Ebre

Si ja venia de gust gaudir de l'aire lliure arreu de Catalunya, ara que ha arribat l'estiu és una opció gairebé inevitable. I és que hi ha més temps lliure, més ganes de sortir de casa, i més ganes de descobrir el nostre territori.

Un territori que té múltiples racons que t'ofereixen la possibilitat de gaudir d'experiències ben singulars en família o amb amics. Un exemple el trobem a les Terres de l'Ebre, al municipi de Benifallet, a tocar del riu. En aquest espai ens podem endinsar a les entranyes de la terra!

Ho podem fer descobrint les Coves Meravelles, on trobareu estalactites i estalagmites de formes màgiques i impossibles, amb un recorregut de poc més de 500 metres, a les quals cal sumar-hi els 250 metres de les Cova Dos.

No solament descobrireu un espai singular, sinó que hi estareu ben fresquets ara que fa calor! Es visiten les dues de forma guiada i amb una durada de 45 minuts. A la Cova del Dos podreu apreciar les restes històriques del Neolític i de la Batalla de l'Ebre; a la Meravelles quedareu entusiasmades amb les espectaculars Excèntriques, formacions molt poc ordinàries.

 

Ah! I en sortir, podeu aprofitar i pujar al Llagut Benifallet, per gaudir de la riquesa del riu Ebre des de dintre. Un recorregut que us captivarà.

Per visitar les coves, és important demanar cita prèvia per raons d'aforament (covesmeravelles@gmail.com), i estan obertes de dimecres a diumenge. Us ho perdreu?

 
Destaquem