Paisatges de tardor: Els camins de ronda de Begur

Vora el mar, els paisatges també agafen una perspectiva ben diferent a la tardor

Seguim descobrint indrets amb encant durant la tardor a Catalunya, per poder-los visitar si formen part del nostre municipi de residència, o prendre'n nota per quan s'aixequin les restriccions de moviment decretades per aturar l'expansió de la Covid-19. Avui viatgem fins a la costa, ja que el mar i el seu entorn també adquireixen una dimensió ben bonica durant aquests mesos.

Descobrim avui els camins de ronda de Begur, un espai on gaudir de la calma i d'unes vistes espectaculars a les cales de la zona. Tot plegat amb un recorregut bastant assequible que transcórrer entre pins, matolls i roques.

Els camins de ronda són camins que voregen la costa i que han tingut diferents usos al llarg de la història, des d'accedir a les cales en cas de naufragi, fins al contraban durant la postguerra. Camins plens d'història que, avui dia, ofereixen un espai on passejar i que serveixen per accedir a les cales més amagades.

A Begur es pot gaudir de 3 trams de camí de ronda diferents. Hi ha el Camí de Ronda Nord, d'1,6 km de longitud, de dificultat baixa i que enllaça la platja de Sa Riera amb la Platja del Racó. També hi ha el Camí de Ronda Est que, amb 1,5 km de longitud i dificultat baixa, enllaça les cales de Sa Tuna i Aiguafreda. I finalment, el Camí de Ronda Sud, que enllaça les paradisíaques platges d'Aiguablava, Fornells i Platja Fonda, amb 2,5 km de longitud, i de dificultat mitjana.

Ja ho sabeu, un espai on gaudir del mar de manera diferent a la tardor, respectant sempre l'entorn, i tenint en compte les restriccions vigents per aturar el coronavirus.

Més informació
 
Destaquem