El Museu per entendre com va ser la Batalla de l'Ebre, a Gandesa

El centre té per objectiu preservar el llegat històric d'aquesta època a les Terres de l'Ebre

A la capital de la Terra Alta, al municipi de Gandesa, es pot visitar el Centre d'Estudis de la Batalla de l'Ebre, un espai que té per objectiu potenciar el coneixement d'una part de la història del nostre país, a partir d'una visita a l'exposició permanent. Un centre que va néixer per iniciativa d'un grup d'estudiosos i col·leccionistes del municipi de preservar aquest llegat històric del territori, vinculat a l'època compresa entre els mesos de juliol a Novembre de 1938, moment en el qual va tenir lloc la sagnant, trista i malauradament famosa Batalla de l'Ebre, en el decurs de la Guerra Civil Espanyola.

El centre s'encarrega de protegir aquest llegat per donar-lo a conèixer d'una forma adequada als diferents segments de la població de la nostra societat. Tot plegat, per donar un missatge de pau i concòrdia entre els pobles i entre tots els homes. Però, sobretot, amb el desig que no torni a passar mai més res de semblant.

 

És per això que, a banda de l'exposició permanent, s'organitzen diferents activitats, per a totes les edats, durant l'any.

L'espai es pot visitar els dimecres de 16 a 18.30 hores, de dijous a dissabte de 10 a 13.30 hores i de 16 a 18.30 hores, i els diumenges de 10 a 14 hores.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?