Rom cremat

 

 

INGREDIENTS (per a 4 persones)

  • 2 litres de rom ros
  • 3 cullerades soperes de sucre
  • 1 cullerada sopera de grans de cafè (sense moldre)
  • una branca de canyella
  • la pell d'una llimona
  • una cassola de terrissa

 

RECEPTA

Poseu els 2 litres de rom i la resta d'ingredients dins la cassola de terrissa i escalfeu-ho una miqueta al foc.

 

Amb uns estalvis, retireu la cassola i col·loqueu-la on voleu servir el cremat. Amb un cullerot metàl·lic, agafeu una mica de licor de la cassola i l'enceneu. Compte!, de seguida calarà foc i l'aboqueu a la cassola perquè encengui la resta de licor.

 

Tot seguit remeneu i espereu que la flama baixi la intensitat per apagar-la. Veureu que l'alcohol s'haurà evaporat força i quedarà ben dolç amb la barreja de tots els ingredients.

 

Deixeu-lo reposar uns minuts i ja podeu servir el cremat.

 

 

 
Destaquem