Receptes de setembre: Pastissets de poma

Cuinar amb productes de temporada a Catalunya és tot un encert

Els productes de temporada del mes de setembre a Catalunya ens porten a taula productes boníssims amb els quals preparar deliciosos àpats que agraden a tota la família. Parlant d'aquests productes, al setembre arriben les primeres pomes. Això és perquè la pomera és un dels fruiters més estesos a la Catalunya amb un gran nombre de varietats.

Aprofitem-ho, i preparem unes postres delicioses: pastissets de poma.

INGREDIENTS:

  • 2 pomes Royal Gala 
  • 1 làmina de pasta de full 
  • Melmelada d’albercoc 
  • Sucre 
  • Canyella 

ELABORACIÓ:

  • Damunt d'una safata de forn, tallem la pasta de full en forma de rodones (ració individual), o amb la forma que més et vingui de gust.
  • Punxem cada peça amb una forquilla perquè no pugi massa la pasta.
  • Netegem les pomes, i les tallem a fines làmines.
  • Les col·loquem damunt de la pasta de full.
  • Ho cobrim amb una mica de sucre i canyella.
  • Posem la safata al forn, prèviament escalfat a 180 graus, i ho deixem coure uns 20 minuts, o fins que la pasta estigui daurada.
  • Escalfem una mica la melmelada d'albercoc, i quan traiem els pastissets del forn, el pintem amb ella.
  • Els deixem refredar.

I ja els podem gaudir!

Més informació
 
Destaquem