Recepta de diada: Pastís de Sant Jordi (fet amb els infants)

Preparar unes postres boníssimes per Sant Jordi és ben senzill

Per celebrar Sant Jordi el 23 d'abril, són molts els tipus de pastissos que podem preparar. N'hi ha per a tots els gustos, i de totes les dificultats. Així, hi ha receptes ben senzilles en les quals fins i tot els més petits de casa hi poden participar. Una manera ben dolça de preparar una festa molt nostrada, passant una bona estona en família.

Avui preparem un Pastís de Sant Jordi amb crema cremada i maduixes.

INGREDIENTS:

  • Pa de pessic (el podeu fer prèviament, o comprar-lo fet)
  • 300 grams de crema catalana
  • Una dotzena de maduixes
  • 100 grams de sucre de llustre
  • 3 cullerades d'Anís del Mono
  • Suc de mitja taronja

ELABORACIÓ:

 
  • Comencem per agafar el pa de pessic que ens servirà de base del pastís. Si l'hem fet nosaltres a casa, hem d'esperar que s'hagi refredat del tot.
  • Tallem la part superior com si fos un disc, i la retirem (ja tenim berenar) per quedar-nos amb la molla a vistes.
  • En un bol, barreja el suc de mitja taronja i l'anís.
  • Escampa la barreja per la part de dalt del pa de pessic amarant bé la molla.
  • Per sobre, estén la crema catalana (que també la podeu fer vosaltres mateixos) fins que quedi ben llisa.
  • Cobrim la crema amb el sucre, i cremem la part superior (els infants necessiten ajuda en aquest punt!).
  • Per al toc final de Sant Jordi, renta les maduixes i parteix-les per la meitat.
  • Ara, escampa-les per sobre de la crema formant les quatre barres de la senyera.

I ja tens un pastís de Sant Jordi senzill i boníssim per celebrar la diada!

Més informació
 
Destaquem