Qui diu que les sopes i les cremes no són per a l'estiu? Amb les altes temperatures, i per combatre la calor, hi ha múltiples opcions per preparar boníssimes cremes i sopes fredes que ens refrescaran i ens aportaran molts nutrients.
Avui us proposem preparar una crema freda de pèsols i formatge fresc.
INGREDIENTS:
- 300 grams de pèsols congelats
- 50 grams de formatge fresc en crema
- 1 porro
- Oli d'oliva verge extra
- Sal i pebre
ELABORACIÓ:
- Netegem el porro, el tallem a trossets.
- En una cassola, bullim el porro juntament amb els pèsols fins que estiguin tous.
- Posem les verdures al got de la batedora i afegim el formatge fresc, oli d'oliva, i una mica de sal i pebre.
- Afegim un got d'aigua de cocció dels pèsols, i ho triturem tot junt.
- Reservem el resultat a la nevera fins a l'hora de menjar perquè estigui ben fred.
- A l'hora d'emplatar, podem decorar el plat amb uns pèsols, una fulleta de menta, o una miqueta de formatge. Això, al vostre gust.
Bon profit!