Preparem una crema freda de pèsols per llepar-se els dits!

Els pèsols són un tipus de llegum i una excel·lent font de proteïna vegetal

Qui diu que les sopes i les cremes no són per a l'estiu? Amb les altes temperatures, i per combatre la calor, hi ha múltiples opcions per preparar boníssimes cremes i sopes fredes que ens refrescaran i ens aportaran molts nutrients.

Avui us proposem preparar una crema freda de pèsols i formatge fresc.

INGREDIENTS:

  • 300 grams de pèsols congelats
  • 50 grams de formatge fresc en crema
  • 1 porro
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal i pebre

ELABORACIÓ:

  • Netegem el porro, el tallem a trossets.
  • En una cassola, bullim el porro juntament amb els pèsols fins que estiguin tous.
  • Posem les verdures al got de la batedora i afegim el formatge fresc, oli d'oliva, i una mica de sal i pebre.
  • Afegim un got d'aigua de cocció dels pèsols, i ho triturem tot junt.
  • Reservem el resultat a la nevera fins a l'hora de menjar perquè estigui ben fred.
  • A l'hora d'emplatar, podem decorar el plat amb uns pèsols, una fulleta de menta, o una miqueta de formatge. Això, al vostre gust.

Bon profit!

 
Destaquem