Fem un pastís de xocolata i avellanes?

Us proposem una recepta senzilla per fer unes postres boníssimes

Optar per fer les postres a casa ens ofereix una alternativa saludable per als àpats, a més d'una manera de gaudir del temps a casa amb propostes entretingudes a la cuina. Avui us proposem fer un boníssim pastís de xocolata i avellanes, de manera molt senzilla, i per llepar-se els dits!

INGREDIENTS:

  • 200 grams de xocolata negra 70% de cacau
  • 50 grams d'avellanes torrades i pelades
  • 500 grams de llet
  • 1 sobre de flam de 4 racions
  • 150 grams de galetes maria
  • 75 grams de mantega
  • Encenalls de xocolata negra, avellanes picades o cacau en pols

ELABORACIÓ:

  • Comencem per preparar la base del pastís triturant les galetes.
  • Incorporem la mantega desfeta, i ho barregem fins que quedi una pasta homogènia.
  • Estenem la barreja per la base del motlle, d'uns 18 centímetres de diàmetre.
  • Ho reservem a la nevera.
  • Mentrestant, piquem la xocolata i les avellanes fins que quedin ben fines.
  • En un cassó, dissolem el preparat per a flam amb la llet, i afegim la xocolata i les avellanes picades.
  • Ho coem tot junt a foc lent sense deixar de remenar.
  • Quan comenci a bullir, ho retirem del foc i ho aboquem sobre la base de galeta que teníem reservada a la nevera.
  • Ara, ho posem a la nevera un mínim de dues hores.
  • Al moment de servir, podem posar encenalls de xocolata per sobre, avellanes picades o cacau en pols, o el que preferiu!
 
 
Destaquem