Nens i nenes, fem galetes de sucre i canyella?

Les galetes són un bon esmorzar i berenar per preparar en família

Les galetes sempre són una bona opció, i més, si les preparem a casa en família. Els més petits poden passar una estona divertida a la cuina mentre preparen el seu berenar o esmorzar.

 

Avui preparem galetes de sucre i canyella.

 

INGREDIENTS:

  • 250 grams de farina
  • 100 grams de mantega 
  • 100 grams de sucre
  • 1 cullerada de cafè de llevat en pols
  • 1 ou
  • 2 cullerades petites de canyella en pols
  • Canyella en pols i sucre per espolsar les galetes

ELABORACIÓ:

  • Batem la mantega amb el sucre fins que quedi ben cremosa.
  • Afegim a la mescla l'ou i la canyella i ho batem.
  • Afegim la farina i el llevat i ho barregem fins que ens quedi una pasta homogènia.
  • Fem una bola, la cobrim amb film transparent, i la deixem reposar una hora a la nevera.
  • Quan hagi passat una hora, estirem la massa amb un corró fins que quedi ben fina.
  • Ho deixem reposar una estona més a la nevera.
  • Preescalfem el forn a 180 graus.
  • Mentrestant, anem tallant les galetes amb la forma que més ens agradi.
  • Les posem sobre paper de forn damunt la safata de coure.
  • Espolsem les galetes amb una mica de sucre i canyella.
  • Les posem al forn i les coem 15 minuts.
  • Les deixem refredar...

I bon profit!

 
Destaquem