Les galetes sempre són una bona opció, i més, si les preparem a casa en família. Els més petits poden passar una estona divertida a la cuina mentre preparen el seu berenar o esmorzar.
Avui preparem galetes de sucre i canyella.
INGREDIENTS:
- 250 grams de farina
- 100 grams de mantega
- 100 grams de sucre
- 1 cullerada de cafè de llevat en pols
- 1 ou
- 2 cullerades petites de canyella en pols
- Canyella en pols i sucre per espolsar les galetes
ELABORACIÓ:
- Batem la mantega amb el sucre fins que quedi ben cremosa.
- Afegim a la mescla l'ou i la canyella i ho batem.
- Afegim la farina i el llevat i ho barregem fins que ens quedi una pasta homogènia.
- Fem una bola, la cobrim amb film transparent, i la deixem reposar una hora a la nevera.
- Quan hagi passat una hora, estirem la massa amb un corró fins que quedi ben fina.
- Ho deixem reposar una estona més a la nevera.
- Preescalfem el forn a 180 graus.
- Mentrestant, anem tallant les galetes amb la forma que més ens agradi.
- Les posem sobre paper de forn damunt la safata de coure.
- Espolsem les galetes amb una mica de sucre i canyella.
- Les posem al forn i les coem 15 minuts.
- Les deixem refredar...
I bon profit!