Amb les altes temperatures dels mesos d'estiu, les amanides són una molt bona opció per cobrir els àpats del dia a dia. Hi ha múltiples opcions, gairebé tantes com siguem capaços d'imaginar. Però avui us proposem preparar la tradicional amanida russa.
INGREDIENTS:
- 750 grams de patates
- 200 grams de mongetes tendres
- 150 grams de pèsols congelats
- 200 grams de pastanagues
- 3 ous durs
- 150 grams de tonyina
- Pebrots del piquillo en conserva
- Olives farcides d'anxova
- Maionesa
ELABORACIÓ:
- En primer lloc, bullim 40 minuts les patates amb pell.
- Quan s'hagin refredat, les pelem i les tallem a dauets.
- Bullim els ous, els refredem, i els tallem a trossets.
- Pelem la resta de verdures, les fem a dauets, i les bullim 20 minuts. També els pèsols.
- Escorrem les verdures i les barregem amb les patates.
- Afegim la tonyina, les olives fetes a trossos, el pebrot tallat a tiretes i dos ous també tallats a trossets.
- Afegim a la barreja la maionesa i ho mesclem bé.
- Servim en plats individuals, i ho podem guarnir amb rodanxes d'ou, tires de pebrot, o olives farcides.
Bon profit!