Mengem amanida russa feta a casa

Les amanides són una molt bona opció per als àpats estivals

Amb les altes temperatures dels mesos d'estiu, les amanides són una molt bona opció per cobrir els àpats del dia a dia. Hi ha múltiples opcions, gairebé tantes com siguem capaços d'imaginar. Però avui us proposem preparar la tradicional amanida russa.

INGREDIENTS:

  • 750 grams de patates
  • 200 grams de mongetes tendres
  • 150 grams de pèsols congelats
  • 200 grams de pastanagues
  • 3 ous durs
  • 150 grams de tonyina
  • Pebrots del piquillo en conserva
  • Olives farcides d'anxova
  • Maionesa

ELABORACIÓ:

  • En primer lloc, bullim 40 minuts les patates amb pell.
  • Quan s'hagin refredat, les pelem i les tallem a dauets.
  • Bullim els ous, els refredem, i els tallem a trossets.
  • Pelem la resta de verdures, les fem a dauets, i les bullim 20 minuts. També els pèsols.
  • Escorrem les verdures i les barregem amb les patates.
  • Afegim la tonyina, les olives fetes a trossos, el pebrot tallat a tiretes i dos ous també tallats a trossets.
  • Afegim a la barreja la maionesa i ho mesclem bé.
  • Servim en plats individuals, i ho podem guarnir amb rodanxes d'ou, tires de pebrot, o olives farcides.

Bon profit!

 
Destaquem