Tornem a la cuina amb els més petits amb una recepta que farà les delícies dels infants, però també dels adults: croissants de pasta de full!
Una recepta molt senzilla que dona molt de joc, ja que podem farcir-los del que més ens agradi, o deixar-los sense farcir. Així tindrem esmorzars, berenars i postres boníssimes!
INGREDIENTS:
- Una làmina de pasta de full.
- Ou per pintar.
- Sucre per a la cobertura.
- Ingredients per al farcit: xocolata, fruita, formatge, pernil...
- Un ganivet o tallador de pizza.
ELABORACIÓ:
- Estireu la làmina de pasta de full i talleu-la a tringles, fent un petit tall a la base de cada triangle.
- Si els voleu farcits, poseu l'ingredient escollit on acaba el tall que heu fet a la base.
- Plegueu el triangle començant per la base.
- Acabeu de donar-li forma al croissant ajuntant les puntes.
- Poseu-los en una safata de forn coberta amb paper de forn.
- Pinteu-los amb ou, i poseu una mica de sucre als que siguin dolços.
- Coeu-los al forn a 200 graus uns 15 minuts (han de quedar daurats).
Un cop s'hagin refredat, ja estan a punt per menjar!